ZF Transilvania

Star Storage lansează soluţii GIS mobile pentru eficentizarea activităţilor din teren

Star Storage lansează soluţii GIS mobile pentru...
08.07.2013, 13:56 242

Star Storage, furnizor local de soluţii de externalizare, stocare, arhivare şi management al informaţiilor, precum şi soluţii de cloud bazate pe propriul centru de date, lansează soluţii GIS mobile pentru eficientizarea activităţii oamenilor din teren. Compania a dezvoltat soluţiile GIS mobile în vederea localizării obiectivelor, respectiv vizualizării, actualizării şi completării datelor şi informaţiilor geospaţiale aferente acestora (echipamente, clădiri, terenuri, incidente).

Soluţiile Star Storage sunt adresate echipelor aflate pe teren, care desfăşoară la faţa locului activităţi de colectare şi gestionare a unei cantităţi mari de date şi informaţii, în vederea transpunerii acestora într-o forma grafică care să permită vizualizarea, căutarea, planificarea, analiza şi managementul eficient al datelor şi informaţiilor geospaţiale obţinute.

’’Cu ajutorul soluţiilor noastre GIS mobile, direct din teren şi în timp real, organizaţiile pot obţine şi analiza datele şi informaţiile geospaţiale de care au nevoie, proces care în trecut era dificil de gestionat’’, a declarat Cătălin Păunescu, managing director Star Storage.

Star Storage, înfiinţată în urmă cu 13 ani, s-a specializat în furnizarea de soluţii de externalizare, stocare, arhivare şi management al informaţiilor, respectiv soluţii de cloud bazate pe propriul centru de date. Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 22,5 mil. euro, în creştere cu 46% faţă de anul precedent.

Cele cinci divizii de business ale Star Storage sunt: cloud şi infrastructură, producţia de documente, arhivarea, soluţiile GIS şi soluţiile de business. Potrivit oficialilor companiei, Star Storage a investit de la înfiinţare circa 10 milioane de euro în centrul de date (finalizat în toamna lui 2009), dar şi în centrul de producţie de documente şi de arhivare cu aplicaţiile software aferente. Compania este controlată de Liviu Goşa şi Cătălin Păunescu, acesta din urmă fiind managing director şi acţionarul majoritar, cu 70% din capital. În prezent compania are peste 500 de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO