Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de peste 61 mil. lei pentru modernizarea depoului de tramvaie din Craiova

Primăria Craiova a accesat un proiect european de peste 61 mil. lei (aproximativ 13 mil. euro) pentru modernizarea depoului de tramvaie. Prin proiect se doreşte reabilitarea clădirilor existente din incinta depoului de tramvai şi dotarea cu echipamente şi utilaje specifice activităţii de întreţinere şi reparaţii a tramvaielor.

Proiectul este finanţat în cadrul Axei prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile; Prioritatea de investiţii 4E - Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare; Obiectivul specific 4.1 – reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă. În cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, primaria municipiului Craiova a depus un număr de 24 de aplicaţii cu o valoarea de peste 100 milioane de euro. Dintre acestea, au fost semnate 17 contracte de finanţare prin care este solicitată suma de aproximativ 64,3 milioane de euro.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.