ZF Transilvania

Proiect european de peste 6,6 mil. euro pentru modernizarea cartierului Micro 15 din muncipiul Deva

Proiect european de peste 6,6 mil. euro pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2023, 13:23 72

Primăria Deva a demarat implementarea unui proiect european de aproximativ 32 mil. lei (peste 6,6 mil. euro) ce presupune construirea şi dotarea unui centru de zi pentru asistenţă comunitară cu o suprafaţă de 886 de metri pătraţi. Clădirea va fi dotată cu mobilier, echipamente IT, electrocasnice, echipamente PSI şi platforme interioare de transport pe plan înclinat a persoanelor cu dizabilităţi, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Deva.

Totodată, proiectul prevede amenajarea de spaţii de joacă pentru copii, de relaxare, agrement şi sport, dar şi spaţii destinate animalelor, amenajări de drumuri, alei şi piste de biciclete. Pentru traficul pietonal şi traficul cicliştilor se vor realiza trotuare şi piste de biciclete cu o suprafaţă de 8.400 mp. După lucrările de modernizare, Aleea Streiului va avea o lăţime a părţii carosabile de 6 metri. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO