Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de peste 15 mil. lei pentru extinderea şi modernizarea spitalului de urgenţă din Zalău

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, subordonat Consiliului Judeţean Sălaj, implementează un proiect european de peste 15 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro) pentru extinderea, modernizarea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU). Investiţia finanţată în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020 vizează modernizarea UPU-SMURD, în vederea asigurării serviciilor de urgenţă pentru cei peste 200.000 de locuitori ai judeţului Sălaj, extinderea secţiei, pentru a respecta standardele impuse de actele normative în vigoare, precum şi dotarea acesteia cu 145 de echipamente şi aparatură medicală.

În prezent, Consiliul Judeţean Sălaj are în derulare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău cinci proiecte în valoare totală de peste 75 milioane de lei. Pe lângă investiţia în extinderea, modernizarea şi dotarea UPU-SMURD, sunt în implementare proiectul privind dotarea unităţii medicale cu echipamente necesare pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 (finanţare POIM), cel de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare a secţiei de psihiatrie (inclus pe lista sinteză în cadrul Companiei Naţionale de Investiţii), proiectul pentru dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate (finanţare POR) şi amenajarea parcării şi a spaţiului de agrement în zona SJU Zalău (finanţat din bugetul propriu).

 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.