ZF Transilvania

Proiect european de 6,7 mil. lei pentru reabilitarea termică a 10 blocuri din Târgu Mureş

Proiect european de 6,7 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

24.07.2014, 17:28 255

Primăria Târgu Mureş a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea termică a 10 blocuri de locuinţe din municipiu, investiţie în valoare de peste 6,7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), susţinută în principal din fonduri europene. Contractul a fost încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, şi municipiul Tîrgu Mureş. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ’’Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe’’.

’’Valoarea totală a investiţiei este de 6,7 milioane de lei, din care 60% reprezintă finanţarea nerambursabilă, 20% este contribuţia municipiului Târgu Mureş şi 20% reprezintă contribuţia asociaţiilor de proprietari. De acest proiect vor beneficia peste 1.000 de locatari, din cele 450 de apartamente cu destinaţie de locuinţă’’, a declarat Claudiu Maior viceprimarul municipiului Târgu Mureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO