ZF Transilvania

Proiect european de 3,2 mil. euro pentru dotarea cu noi echipamente medicale a spitalului de recuperare din Cluj-Napoca

Proiect european de 3,2 mil. euro pentru dotarea cu noi...

Autor: Laurentiu Cotu

11.07.2023, 17:36 60

Consiliul Jude]ean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achizi]ii Publice) anun]ul privind achizi]ionarea aparaturilor [i a echipamentelor medicale pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, investi]ie estimat` la peste 16 mil. lei (3,2 mil. euro). Echipamentele vor fi achizi]ionate în cadrul unui proiect cu finan]are european`, prin Planul Na]ional de Redresare [i Rezilien]` (PNRR), cå[tigat [i implementat de forul administrativ jude]ean.

’’Am reu[it s` atragem din fonduri europene o sum` consistent` de bani pe care o vom utiliza pentru a îmbun`t`]i calitatea actului medical [i a diversifica paleta de servicii oferite pacien]ilor.’’, a declarat Alin Ti[e, pre[edintele Consiliului Jude]ean Cluj, \ntr-un comunicat de pres`.

Unitatea sanitar` aflat` în subordinea forului administrativ jude]ean va beneficia de o camer` hiperbar` cu echipamentele aferente [i tehnologie de înalt` performan]`, terapia fiind utilizat` pentru tratarea [i vindecarea unei palete extinse de patologii din toate specialit`]ile medicale, inclusiv în recuperarea post-COVID-19, potrivit comunicatului de pres` transmis de Consiliul Jude]ean Cluj. Termenul limit` pentru depunerea ofertelor este 7 august, criteriile de atribuire fiind ’’cel mai bun raport calitate-pre]’’.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO