ZF Transilvania

Proiect european de 1,7 mil. lei pentru un sistem de supraveghere video a străzilor din Satu Mare

Autor: Laurentiu Cotu

09.08.2012, 15:13 121

Municipalitatea Satu Mare implementează un proiect european în valoare de peste 1,7 mil. lei (circa 380.000 de euro), ce prevede realizarea unui sistem de supraveghere video a străzilor din municipiu.

Proiectul ''Sistem de supraveghere video pentru siguranţa spaţiilor publice din municipiul Satu Mare" este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial 2007-2013 - ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere".

Investiţia vizează creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din municipiul Satu Mare, prin instalarea sistemului de supraveghere video CCTV (reţea online de camere video). Obiectivele supravegheate vor fi zonele dens populate, unităţi de învăţământ, trafic sau transport public.

Totodată, în cadrul proiectului se va realiza un centru de comandă şi control (dispecerat) cu pupitre, software dedicat şi echipamente de înregistrare/redare, pe o suprafaţă de 50 mp. Prin proiect se va realiza amplasarea a 66 de camere video în 35 de locaţii din municipiul Satu Mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO