ZF Transilvania

Proiect european de 1,5 mil. euro pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a 11 unităţi de învăţământ special din judeţul Cluj

Proiect european de 1,5 mil. euro pentru dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

31.05.2023, 17:19 63

Consiliul Judeţean Cluj a accesat un proiect european de aproximativ 7,5 mil. lei (1,5 mil. euro), TVA inclus, finanţat în întregime prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a 11 unităţi de învăţământ special din judeţul Cluj. Perioada de implementare a proiectului este iunie 2023-decembrie 2024.

Proiectul prevede modernizarea infrastructurii educaţionale a nouă şcoli speciale, a grădiniţei speciale şi a Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, instituţii aflate în subordinea forului administrativ judeţean clujean, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

’’Este o nou reuşită care ne bucură, dat fiind faptul că vorbim despre o investiţie majoră, care vizează toate unităţile şcolare speciale din judeţ. Aceasta se adaugă celorlalte proiecte gestionate de Consiliul Judeţean Cluj în domeniul educaţional al căror scop este asigurarea unor condiţii optime de studiu şi care să corespundă nevoilor actuale ale elevilor şi cadrelor didactice. Obiectivul nostru este să reabilităm, modernizăm şi dotăm toate unităţile noastre speciale.’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO