ZF Transilvania

Primăria Timişoara investeşte 83 mil. lei pentru reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale

Primăria Timişoara investeşte 83 mil. lei pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2023, 13:15 81

Primăria Timişoara derulează un proiect de investiţii de 83 mil. lei (16,8 mil. euro), TVA inclus, finanţat din bugetul local, pentru reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale pe Calea Stan Vidrighin. Investiţia prevede lucrări de reamenajare a liniei dublă de tramvai, două benzi de carosabil pe sens, piste de bicicletă, trotuare, precum şi infrastructura subterană, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara.

’’Jumătate din lucrările de pe Stan Vidrighin sunt gata. E unul dintre proiectele majore de infrastructură ale Timişoarei, care va schimba definitiv întreaga zonă şi va oferi variante sigure şi confortabile de deplasare celor care locuiesc în zonă sau vin la serviciu aici, fie că aleg tramvaiul, maşina sau bicicleta. Lucrările au avansat într-un ritm bun, având în vedere faptul că acest proiect de reabilitare a bulevardului este corelat cu lucrările de modernizare a reţelei de apă, pe care o face Aquatim’’, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, într-un comunicat de presă. Termenul de finalizare al proiectului de investiţii este 30 septembrie 2024.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO