ZF Transilvania

Primăria Târgu Mureş investeşte 3,6 mil. lei în reabilitarea unei grădiniţe

Primăria Târgu Mureş investeşte 3,6 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

12.08.2014, 17:00 203

Primăria Târgu Mureş a demarat o investiţie de peste 3,6 mil. lei (800.000 de euro) pentru reabilitarea, masardarea şi modernizarea uneia dintre cele mai vechi clădiri din municipiu, în care funcţionează grădiniţa cu program prelungit nr. 16. În cadrul acestui proiect de investiţii se va realiza extinderea clădirii şi mansardarea corpurilor existente, vor fi amenajate 14 săli de grupe, trei grupuri sanitare, iar peste parter se va turna un planşeu din beton armat pentru consolidarea mansardei. Grădiniţa va dispune de cabinet medical, izolator, sală de mese, vestiare, bucătărie cu anexele aferente, spălătorie, uscătorie, centrală termică, şase grupuri sanitare, sală de logopedie.

’’Va fi păstrată întreaga arhitectură a clădirii şi forma faţadelor. Este o lucrare complexă, fiind vorba, pe de o parte, de un spaţiu destinat procesului de învăţământ, iar pe de altă parte, de păstrarea imaginii arhitecturale a oraşului”, a spus Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu Mureş. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru finalul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO