ZF Transilvania

Primăria Satu Mare investeşte peste 18 mil. lei în modenizarea a 16 străzi

Primăria Satu Mare investeşte peste 18 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

24.04.2023, 16:51 92

Primăria Satu Mare va investi peste 18 mil. lei (3,6 mil. euro), prin programul ’’Anghel Saligny’’, pentru reabilitarea a 16 străzi din municipiu. Contractul de proiectare şi execuţie pentru modernizarea celor 16 străzi a fost semnat de către primăria Satu Mare cu Ardelean Company Nord Vest din Baia Mare. Lungimea totală a străzilor este de aproximativ 5 km, urmând a se reabilita partea carosabilă, trotuarele şi zonele verzi, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Satu Mare.

Compania Ardelean Company Nord Vest, înfiintaţă în anul 2008 de către George Traian Ardelean, se ocupă de reabilitări şi consolidări de drumuri naţionale, asfaltări de drumuri, canalizări şi aducţiuni de apă, lucrări tehnico-edilitare, reabilitare de străzi, reparaţii carosabil, covoare asfaltice, modernizări şosele, întreţinere străzi, realizare de elemente prefabricate, amenajări de platforme industriale, transport cu autobasculante şi transporturi agabaritice. Compania a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 23,6 mil. lei, un profit net de 1,3 mil. lei, având un număr mediu de 49 de angajaţi, conform datelor publice.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO