ZF Transilvania

Primăria Satu Mare a câştigat un proiect european de 14,5 mil. lei pentru reabilitarea termică a 12 blocuri de locuinţe

Primăria Satu Mare a câştigat un proiect european de...

Autor: Laurentiu Cotu

14.11.2022, 17:23 125

Primăria Satu Mare a câştigat un proiect european de aproape 14,5 mil. lei (3 mil. euro), finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a 12 blocuri de locuinţe.

’’Avem proiecte aflate în implementare de peste 100 milioane de euro. Aceste proiecte de reabilitare termică, finanţate prin PNRR se alătură celor pe care le avem în derulare şi sunt finanţate din fonduri europene, prin POR”, a declarat Kereskényi Gábor, primarul municipiului Satu Mare, într-un comunicat de presă.

Proiectul este finanţat prin Componenta 5 - Valul renovării din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pentru reabilitarea şi renovarea energetică a unor instituţii sociale, culturale şi de învăţământ, precum şi a unor clădiri publice şi multirezidenţiale. Primăria municipiului Satu Mare a mai depus în luna octombrie în cadrul PNRR cereri de finanţare pentru alte 16 blocuri de locuinţe, care urmează să intre în etapa de evaluare.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO