ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte 1 mil. euro pentru lucrări de reparaţii în şcoli şi grădiniţe

Primăria Oradea investeşte 1 mil. euro pentru lucrări...
29.08.2013, 15:20 156

Primăria Oradea derulează un proiect de investiţii în valoare totală de peste 4,2 mil. lei (aproape 1 mil. euro) pentru reparaţii capitale şi curente, desfăşurate în şcolile şi grădiniţele din municipiu. În total, pentru reparaţii capitale şi investiţii în şcoli şi grădiniţe este prevăzută suma de 2,5 mil. lei, iar pentru realizarea reparţiilor curente au fost alocaţi aproximativ 1,7 mil. lei. Astfel, au fost prevăzute 21 de lucrări de reparaţii curente şi 11 lucrări de reparaţii capitale şi investiţii.

Astfel, până în prezent la grădiniţa nr. 54 de pe strada Aluminei au fost executate lucrări de refacere a faţadelor şi a acoperişului, respectiv blocului alimentar. Lucrările au fost demarate în luna noiembrie 2012 şi urmează să fie finalizate luna viitoare. La şcoala gimnazială nr. 16 de pe strada Călugăreni, unde în prezent învaţă peste 1000 de elevi, se realizează reparaţii capitale la instalaţia electrică în toate corpurile de clădire, lucrări de amenajări interioare, precum şi refacerea canalizării exterioare. Această lucrare demarată în luna aprilie 2013 urmează să fie finalizată în totalitate în aprilie 2014. Totodată, la şcoala gimnazială nr. 11 se execută lucrări de reparaţii capitale la instalaţia de încălzire în toate cele 3 corpuri de clădire, lucrarea urmâd să fie finalizată luna decembrie.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO