ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca investeşte 7 mil. euro într-un centru de îngrijire pentru vârstnici

Primăria Cluj-Napoca investeşte 7 mil. euro într-un...

Autor: Laurentiu Cotu

11.07.2023, 17:34 160

Primăria Cluj-Napoca a demarat un proiect de investiţii de aproximativ 34,8 mil. lei (7 mil. euro), TVA inclus, finanţat din bugetul local, pentru construirea unui centrul rezidenţial de îngrijire şi asistenţă socială pentru persoanele vârstnice. Contractul de proiectare şi execuţie a centrului de îngrijire pentru vârstnici a fost câştigat de asocierea dintre companiile clujene Boemial Invest, Marina Properties şi Arhimar Serv, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Cluj-Napoca.

Căminul pentru vârstnici va avea două etaje, o suprafaţă de 1.410 mp şi o capacitate de aproximativ 70 locuri (42 camere), inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Pe lângă unităţile de cazare, primăria Cluj-Napoca va amenaja săli de mese, bibliotecă, bucătărie, spaţii de loisir, cabinete de fizioterapie şi kinetoterapie. Atât la subsolul clădirii, cât şi în curte vor fi disponibile în total 20 locuri de parcare. Totodată, se vor amenaja zone cu aparate de fitness, tenis de masă, şah, pistă de alergare, dar şi zone de relaxare cu mobilier urban modern. Durata de realizare a lucrărilor de proiectare şi execuţie este de 24 luni.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO