ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca a investit 18,7 mil. lei în modernizarea unui parc de peste 3 hectare

Primăria Cluj-Napoca a investit 18,7 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

27.06.2023, 18:19 209

Primăria municipiului Cluj-Napoca a finalizat implementarea unui proiect de investiţii de 18,7 mil. lei (3,7 mil. euro), TVA inclus, pentru modernizarea parcului Armătura, cu o suprafaţă totală de 3,25 de hectare. Parcul a fot realizat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv Specific 4.1 Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Cluj-Napoca.

’’Investim resursele necesare pentru a crea şi revitaliza peste 190 de hectare de spaţii verzi în Cluj-Napoca, iar parcul Armătura este un proiect important din acest program. De asemenea, până în 2030 ne propunem să plantăm peste 100.000 de arbori şi să reducem amprenta de carbon din oraş cu 15%. Modernizarea Parcului Armătura face parte din amplul proiect <Rethinking Someş>, prin care malurile Someşului vor fi revitalizate în urma unui concurs internaţional de soluţii’’, se arată în comunicatul de presă transmis de primăria Cluj-Napoca.

 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO