ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte 64 mil. lei în dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiu

Primăria Braşov investeşte 64 mil. lei în dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

13.06.2023, 17:59 89

Primăria Braşov a accesat o finanţare europeană de aproximativ 64 mil. lei (13 mil. euro), prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a 64 de unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiu.

’’Luna aceasta a început cu o nouă veste bună pentru educaţia braşoveană, primăria a obţinut o finanţare în valoare de 13 milioane de euro pentru dotarea grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din oraşul nostru, astfel încât copiii şi cadrele didactice să aibă la dispoziţie cele mai bune condiţii de educaţie’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

În cadrul proiectului, în conformitate cu analiza de nevoi realizată la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov şi avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, este prevăzută înfiinţarea a 47 săli de clasă/grupă, 29 de laboratoare, 31 de cabinete (25 cabinete şcolare şi 4 cabinete de asistenţă pedagogică) şi 2 săli de sport.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO