ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte 14,7 mil. lei în amenajarea a 27 de terenuri de sport

Primăria Braşov investeşte 14,7 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

13.03.2024, 18:12 93

Primăria Braşov a lansat licitaţia pentru amenajarea şi modernizarea a 25-27 de terenuri de sport în cartiere şi la unităţile de învăţământ din subordine, valoarea estimată a contractului fiind de 14,7 mil. lei (3 mil. euro), fără TVA. Modalitatea de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preţ, în care propunerea financiară reprezintă 80 de puncte, iar garanţia extinsă a lucrărilor şi echipamentelor este 20 puncte. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presă transmis de primăria Braşov.

Obiectul contractului constă în furnizarea şi amplasarea de suprafeţe de joc sintetice, furnizarea şi montarea de garduri metalice, aplicarea de marcaje specifice fiecărui tip de sport cu mingea, amenajarea de piste de alergare din tartan, furnizarea şi amplasarea de panouri de baschet, porţi de handbal, fotbal, plase textile pentru porţi, tribune pentru suporteri.

’’Anul trecut am reuşit să amenajăm 31 de terenuri de sport, iar de anul acesta vrem să începem lucrările pentru alte cel puţin 25 de astfel de terenuri, de la piste de alergare, la terenuri de baschet, fotbal sau multisport’’, a spus Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO