ZF Transilvania

Primăria Baia Mare investeşte 6 mil. euro în extinderea reţelelor de apă şi canalizare

Primăria Baia Mare investeşte 6 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

26.11.2012, 16:39 173

Primăria Baia Mare a demarat un proiect în valoare de aproximativ 6 mil. euro, susţinut din fonduri europene, ce prevede lucrări de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în cartierul Firiza, din municipiu. Investiţia face parte dintr-un program investiţional amplu, de care beneficiează întreg judeţul Maramureş, iar după ce vor fi efectuate lucrările la apă şi canalizare, primăria Baia Mare a prevăzut reabilitarea tuturor străzilor afectate de lucrări.

‘’Lucrările de execuţie a reţelelor de apă şi canalizare urmează să fie demarate în primăvara anului viitor. Peste 6 milioane de euro avem la dispoziţie pentru introducerea apei şi a canalizării în cartierul Firiza, apoi vom trece la reabilitarea infrastructurii rutiere, dar şi la amenajarea unor locuri de joacă sau a unui teren de sport’’, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare. Execuţia lucrărilor este prevăzută pentru un interval de 12-15 luni.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO