ZF Transilvania

Primăria Arad va achiziţiona 6 tramvaie dublu articulate cu 13 mil. euro de la UE

Primăria Arad va achiziţiona 6 tramvaie dublu...

Autor: Laurentiu Cotu

15.12.2022, 17:07 331

Primăria Arad a accesat un proiect european de 64,8 mil. lei (peste 13 mil. euro), în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru modernizarea şi sporirea flotei de transport public, prin achizţionarea a încă 6 tramvaie dublu articulate, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Arad.

’’Putem anunţa obţinerea celor 13 milioane de euro, ce vor fi investiţi în modernizarea şi sporirea flotei de tramvaie, prin achiziţionarea a încă 6 tramvaie dublu articulate. Sunt contracte ce vor contribui, alături de cele semnate deja, la dezvoltarea oraşului, pentru creşterea calităţii vieţii arădenilor’’, a declarat Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad, într-un comunicat de presă.

Primarul din Arad a semnat joi, 15 decembrie 2022, contractele de finanţare pentru cinci dintre obiectivele de investiţii propuse în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în valoare totală de peste 24 de milioane de euro. Patru dintre contracte prevăd reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a 13 blocuri de locuinţe şi a două unităţi de învăţământ din municipiu, iar cel de-al cincilea achiziţiei clor 6 garnituri de tramvai dublu articulate.        

 
 
 


 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO