ZF Transilvania

Oradea vrea să investească peste 12 mil. lei în iluminatul public

Autor: Laurentiu Cotu

28.02.2012, 14:14 116

Primăria Oradea intenţionează să demareze o investiţie totală de peste 12 mil. lei (circa 2,9 mil. euro), TVA inclus, în sistemul de iluminat public din municipiu. Realizarea investiţiei este prevăzută pentru acest an, iar durata de execuţie va dura, în funcţie de lucrare, de la o lună la cinci luni. Indicatorii tehnico-economici pentru investiţiile în sistemul de iluminat public din municipiu Oradea vor fi supuşi aprobării în cadrul şedinţei de consiliu local.

Investiţia presupune realizarea iluminatului ambiental pentru digurile de apărare ale Crişului Repede, între podul Decebal şi podul din Piaţa Unirii, precum şi a infrastructurii de reţele electrice între Matei Corvin şi Calea Borşului, Cartierul Grigorescu-Nufărul II, cartierul Ioşia Sud/Veterani, respectiv cartierul Ioşia Nord-Cazaban.

Investiţia prevede montarea a aproape 1.000 de corpuri de iluminat pietonal şi stradal, realizarea de reţele aeriene şi subterane, decoperare şi refacere pavaj sau montarea a peste 200 de stâlpi de beton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO