ZF Transilvania

Olandezii de la Yonder şi-au bugetat afaceri în creştere cu 25%

Autor: Laurentiu Cotu

02.01.2012, 15:32 351

Furnizorul de soluţii software Yonder, parte a grupului olandez Total Specific Solutions (TSS), mizează în acest an pe o creştere cu 25% a afacerilor faţă de anul trecut. Compania îşi bugetase în 2011 afaceri totale de 7,3 mil. euro.

Principalul produs dezvoltat de Yonder pentru piaţa locală este Networker ERP, o aplicaţie software adresată companiilor, cu module de contabilitate, gestiune, producţie, comenzi, salarii, mijloace fixe, centre de cost, cash flow, resurse umane şi gestionarea contractelor. Compania dezvoltă produse şi pentru sectorul de asistenţa medicală şi public market şi are 214 angajaţi.
Compania Yonder (fosta Nethrom Prodimpex) a fost înfiinţată în anul 1993, ca firmă româno-olandeză cu capital privat, principalul domeniu de activitate fiind furnizarea de servicii software.

Din anul 2007 Yonder face parte din grupul olandez Total Specific Solutions (TSS), un centru IT ce oferă soluţii specifice pentru 500 de companii, guverne naţionale şi locale. TSS are reprezentanţe în Olanda, Belgia, România şi Spania, peste 1.700 de angajaţi şi generează o cifră de afaceri anuală de 180 mil. euro. Printre membrii grupului TSS se numără Co-maker, Everest, KZA, Pink Roccade Healthcare, Pink Roccade Local Government, TASS, Test Value, TopTalentConsultancy sau Yonder. Yonder a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 4,1 mil. euro (peste 17,2 mil. lei) şi un număr mediu de 160 de angajaţi, conform sitelui Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO