ZF Transilvania

Lee Cooper deschide magazin de blugi în Polus Center Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

28.03.2012, 12:12 873

Producătorul britanic de blugi Lee Cooper va deschide în 6 aprilie un magazin în centrul comercial Polus din Cluj. Lee Cooper a intrat pentru a doua oară pe piaţa locală, după ce prima s-a soldat cu o insolvenţă.

Acţionarii Kenvelo, unul dintre cele mai vechi şi mai cunoscute branduri de pe piaţa locală de fashion, au câştigat franciza Lee Cooper pentru Europa Centrală şi de Est şi anunţau anul trecut că vor deschide 60 de magazine, iar jumătate dintre acestea vor fi în România.

Începând cu anul 2011 acţionarii Kenvelo, PioFrancesco Borghetti şi Ni Lesh Sajnani, şi-au schimbat strategia de business pentru România prin crearea unui grup alcătuit din trei branduri: Kenvelo, Lee Cooper şi Tom Tailor. Astfel, aceştia au preluat franciza Lee Cooper pentru Europa Centrală şi de Est şi au semnat un parteneriat cu germanii de la Tom Tailor. Marca Lee Cooper a reintrat în 2011 pe piaţa internă, după ce în urmă cu mai mult timp LCR Jeans, care deţinea licenţa magazinelor Lee Cooper la nivel local, a intrat în insolvenţă. La acel moment magazinele Lee Cooper au fost închise. În prezent, competitorii producătorului britanic de blugi pe piaţa locală sunt Little Big, Colin's şi Levi's.

Totodată, la începutul lunii viitoare se va redeschide în Polus Center magazinul Kenvelo, care îşi va reîncepe activitatea în vechea locaţie, lângă magazinul Mango. Tot din 6 aprilie, în Polus Center se va deschide magazinul Boudoir-Designer. Pe lângă articolele vestimentare, noul magazin va mai comercializa şi lenjerie, marca clujeană Piera.

Mai mult, reprezentanţii centrului comercial din Cluj au anunţat că vineri, 30 aprilie, va fi inaugurat magazinul de modă Maria Timu Luxury Clothing. În acest magazin vor fi expuse articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte accesorii ale unor branduri precum: Armani, Brioni, Corneliani, Cerutti, Hugo Boss sau Valentino.

Polus Center Cluj, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, înglobează peste 186 de magazine, un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour. Polus Center Cluj este deţinut de grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO