ZF Transilvania

Investiţii de 1 mil. euro pentru extinderea reţelei de apă şi asfaltarea străzilor din Huedin

Autor: Laurentiu Cotu

27.12.2011, 15:12 112

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat în acest an un program investiţional în valoare totală de 4,1 mil. lei (circa 1 mil. euro) ce a constat în lucrări de extindere a reţelei de apă potabilă din oraşul Huedin, reparaţii şi asfaltări ale străzilor, amenajări parcări, platforme pietonale şi spaţii verzi.

Investiţia în extinderea reţelei de apă potabilă a oraşului Huedin s-a realizat printr-un proiect în valoare de 1,2 mil lei, din care 800.000 de lei reprezintă contribuţia CJ Cluj. Lucrările de reparaţii şi asfaltări ale străzilor Gh. Doja, Gării, Izvorului şi Zorilor au costat 1,2 mil. lei, din care 650.000 de lei au fost asiguraţi din bugetul CJ Cluj.

Totodată, au fost finalizate şi lucrările de amenajări parcări, platforme pietonale, spaţii verzi în mai multe ansambluri de locuinţe din oraşul Huedin, precum şi amenajări de utilităţi, apă potabilă, curent electric, încălzire, parcări şi alei pentru ansamblurile de blocuri ANL. Investiţiile în realizarea acestor lucrări se ridică la 1,7 mil. lei, 350.000 de lei fiind contribuţia Consiliul Judeţean Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO