ZF Transilvania

Investiţie de peste 28 mil. euro pentru reabilitarea şi modernizarea a 30 km de drum judeţean în Sălaj

Investiţie de peste 28 mil. euro pentru reabilitarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

02.08.2022, 16:50 117

Consiliul Judeţean Sălaj a obţinut o finanţare de 140 de milioane de lei (peste 28 de milioane de euro), din fondurile guvernamentale alocate prin Programul Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, pentru şapte proiecte de infrastructură rutieră, totalizând aproape 30 de kilometrii de drum judeţean.

’’Trei sectoare de drum judeţean, totalizând aproape 30 de kilometri, vor fi reabilitate şi modernizate cu fondurile distribuite prin acest program, iar patru poduri vor fi puse în siguranţă ori consolidate. Dacă pentru drumul de la Camăr spre Satu Mare contractul de execuţie este deja semnat, în cazul tronsonului dintre Crasna şi Valcău de Jos, respectiv al celui de la Hida spre Cluj, am lansat procedurile de achiziţie publică pentru proiectare şi execuţie lucrări. În ceea ce priveşte podurile, toate cele patru contracte de execuţie sunt semnate’’, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO