ZF Transilvania

Investiţie de 23 mil. euro pentru construirea unui bazin de înot în cartierul Borhanci din Cluj-Napoca

Investiţie de 23 mil. euro pentru construirea unui bazin...

Autor: Laurentiu Cotu

24.08.2022, 17:05 372

Primăria Cluj-Napoca a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) documentaţia de atribuirea pentru proiectul  bazinului de înot din Borhanci, investiţie estimată la 23 mil. euro. Noul bazin de înot face parte dintr-un proiect mai mare al primăriei Cluj-Napoca pentru realizarea unui HUB educaţional, care include creşă, grădiniţă, şcoală gimnazială, liceu, o zonă de pădure-parc, bază sportivă şi străzile aferente. Termenul de realizare a bazinului de înot din Borhanci este de 18 luni.

’’Proiectul din cartierul Borhanci prevede construirea unei clădiri pe trei niveluri cu un bazin de înot acoperit cu o capacitate de 1.000 de spectatori şi zone dedicate competiţiilor sportive de nataţie. Astfel, proiectul cuprinde un bazin olimpic de înot, un bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de iniţiere, saune, jacuzzi, vestiare şi zonă administrativă’’, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Cluj-Napoca. Lucrările tehnico-edilitare pentru HUB-ul educaţional se ridică la 6,7 mil. euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO