ZF Transilvania

Francezii de la Promod inaugurează cel de-al optulea magazin din ţară, în Polus Center Cluj

Francezii de la Promod inaugurează cel de-al optulea...

Autor: Laurentiu Cotu

07.08.2013, 13:41 506

Brandul francez de fashion Promod ajunge la opt magazine pe piaţa locală, odată cu inaugurarea în 15 august a unei noi unităţi în Polus Center Cluj. Magazinul va avea o suprafaţă de 169 mp. Colecţiile de îmbrăcăminte şi accesorile Promod se adresează în excusivitate femeilor.

Promod a inaugurat primul magazin de pe piaţa locală în Bucureşti, în luna octombrie 2004. Între timp au mai fost deschise şi alte magazine în Bucureşti şi Contanţa.

Brandul creat în Franţa în anul 1975 are în prezent un portofoliu de peste 1.000 de magazine în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Cifra de afaceri globală a ajuns în 2012 la 1 mld. euro, iar traficul de vizitatori depăşeşte anual 225 de milioane de persoane.

Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, un multiplex cu 8 săli de cinema şi hipermarketul Carrefour. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO