ZF Transilvania

Compania de Apă Arad investeşte 3 mil. euro în modernizarea staţiilor de epurare din localităţiile Arad, Lipova, Ineu şi Gurahonţ

Compania de Apă Arad investeşte 3 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2023, 18:27 116

Compania de Apă Arad, operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliului Judeţean Arad, a demarat un proiect de investiţii de 3 mil. euro în vederea modernizării staţiilor de epurare din localităţiile Arad, Lipova, Ineu şi Gurahonţ.

’’Acest proiect reprezintă încă un pas în protejarea mediului, care la ora actuală reprezintă o provocare importantă pentru întreaga comunitate europeană, care a şi finanţat în cuantum de aproape 60% investiţiile generate. Adică peste 1,7 milioane de euro, din totalul de 3,093 milioane de euro, completarea venind din fonduri de stat şi din surse proprii’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

În ultimii şapte ani, Consiliul Judeţean Arad a realizat investiţii de aproximativ 475 milioane de lei, echivalentul a 100 de milioane de euro, care au fost făcute pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare din judeţul Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO