ZF Transilvania

CJ Botoşani investeşte peste 40 mil. lei în modernizarea a 10 km de drum judeţean

CJ Botoşani investeşte peste 40 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

31.08.2023, 17:51 547

Consiliului Judeţean Botoşani a demarat un proiect de investiţii de peste 40 mil. lei (8 mil. euro), din care 10 mil. lei reprezintă finanţarea guvernamentală prin Programul Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, iar 30 mil. lei finanţarea asigurată din bugetul propriu, pentru modernizarea DJ291D, Oroftiana-Baranca-Bajura, în lungime de 10 km. În prezent, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani pregăteşte documentaţia tehnică pentru a scoate la licitaţie execuţia acestui sector de drum, potrivit unui comunicat de presă al CJ Botoşani.

’’Judeţul are nevoie de investiţii în infrastructură, iar Programul Naţional de Investiţii <Anghel Saligny> reprezintă o soluţie pentru realizarea acestora. Continuăm să investim şi să atragem fonduri pentru toate sectoarele de activitate şi toate zonele judeţului, pentru că doar aşa putem să recuperăm decalajele faţă de celelalte regiuni ale ţării.’’, a declarat Doina Federovici, preşedintele CJ Botoşani, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO