ZF News

La mai bine de 10 ani de la lansarea GTA 5, unul dintre cele mai de succes jocuri video din istorie, Rockstar Games se pregăteşte să anunţe noul GTA 6, aşteptat de milioane de fani

La mai bine de 10 ani de la lansarea GTA 5, unul dintre...

Autor: Daniel Belu

08.11.2023, 14:48 3389

Rockstar Games plănuieşte să anunţe următorul joc din seria Grand Theft Auto (GTA), aşteptat de un număr mare de fani, chiar în această săptămână, potrivit unor persoane familiarizate cu planurile sale, conform Bloomberg.

Compania plănuieşte să publice apoi un trailer pentru Grand Theft Auto VI (GTA VI) luna viitoare pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a Rockstar, au declarat persoanele, care au cerut să nu fie identificate deoarece nu au fost autorizate să vorbească public. Un purtător de cuvânt al Rockstar nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii trimisă de Bloomberg..

Nici-un joc video nu a stârnit mai mult interes din partea fanilor şi a investitorilor decât Grand Theft Auto VI, care se aşteaptă să fie una dintre cele mai importante lansări din domeniul divertismentului din acest deceniu. Predecesorul său, Grand Theft Auto V, s-a vândut în peste 185 de milioane de exemplare şi este al doilea cel mai bine vândut joc video din toate timpurile, după Minecraft, care a avut avantajul de a putea fi jucat şi pe telefoane.

Rockstar a încercat în ultimii ani să îşi îmbunătăţească cultura corporativă şi echilibrul dintre viaţa profesională şi cea privată, după ce angajaţii s-au plâns de epuizare în timpul realizării ultimului său joc, Red Dead Redemption 2.

Anul trecut, hackerii au publicat imagini timpurii din Grand Theft Auto VI. Rockstar a acuzat o "intruziune în reţea" şi a declarat că "va prezenta cum se cuvine următorul joc atunci când va fi gata". Doi adolescenţi din Marea Britanie au fost condamnaţi pentru hacking într-un proces penal din Londra la începutul acestui an.

Jocul este plasat într-o versiune fictivă a oraşului Miami şi are doi protagonişti, un bărbat şi o femeie, a relatat Bloomberg News.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO