ZF News

Grupul Eurolines, afaceri de 75 milioane euro anul trecut, în creştere cu 30%. “Ne-am atins toate obiectivele anul trecut

Grupul Eurolines, afaceri de 75 milioane euro anul...

Autor: Mirabela Tiron

27.02.2014, 15:55 445

Grupul Eurolines, condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, a finalizat anul trecut cu afaceri de 330 de milioane de lei (75 mil. euro), în creştere cu 30% faţă de anul anterior. “Ne-am atins toate obiectivele anul trecut”, a spus Dragoş Anastasiu.

Touring Europabus România, compania care deţine reţelele de agenţii TUI Travel Center şi Eurolines, a contribuit cu 70% la cifra de afaceri a grupului. “Am avut peste 50.000 de turişti care au mers anul trecut în vacanţă în străinătate cu pachetele noastre”. Pentru acest an, grupul Eurolines estimează o creştere cu 20% a cifrei de afaceri.

Din grupul Eurolines fac parte 20 de firme din România, Germania şi Republica Moldova, cea mai mare fiind compania Touring Europabus, care deţine agenţiile Eurolines şi TUI. Anul trecut EBITDA s-a ridicat la 3% din cifra de afaceri, potrivit oficialilor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO