ZF Live

ZF Live Special. Crenguţa Leaua, unul dintre avocaţii care au câştigat procesul Roşia Montană pentru România Procesul Roşia Montană a durat nouă ani, din care trei ani au fost doar pentru deliberări: Când un caz este de o asemenea complexitate, fiecare parte, atunci când îşi calculează şansele, dacă le calculează corect, le evaluează ca fiind mici

Autor: Răzvan Botea

12.03.2024, 00:07 476

Ultima audiere din dosarul Roşia Montană a avut loc la finalul lui 2020, a spus la ZF Live Crenguţa Leaua, avocat specializat în arbitraje internaţionale la Leaua Damcali Deaconu Păunescu (LDDP).

Astfel, tribunalul de arbtitraj de la Washington a avut nevoie de trei ani pentru a decide dacă va avea câştig de cauză Gabriel Resources, compania care ar fi trebuit să exploateze aurul de la Roşia Montană, sau România. Decizia a fost făcută publică vineri 8 martie.

„Ultima audiere a fost în 2020, septembrie-octombrie, iar cea anterioară, în care au fost audiaţi martori, a fost în decembrie 2019“, a spus Crenguţa Leaua.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO