ZF Live

ZF Live. Mihail Arghiropol, fondator MAD Projects: Am cumpărat Palatul Cerchez de pe Lascăr Catargiu de la un grup israelian şi îl vom transforma într-un aparthotel, după investiţii de circa 2 mil. euro. Compania mai are un proiect în lucru pe Calea Victoriei, numit The Gallery, la fostul sediu al sucursalei BCR, Calea Victoriei 155, unde dezvoltă trei spaţii comerciale premium.

Autor: Alexandra Matei

06.09.2023, 16:45 277

♦ Noul aparthotel va avea între 35 şi 38 de camere şi va fi finalizat în aproximativ trei ani

MAD Projects, companie specializată în reconversie imobiliară de reabilitare, proiectare şi design, controlată de Mihail Arghiropol, a cumpărat Palatul Cerchez, o clădire istorică situată pe bulevardul Lascăr Catargiu din Bucureşti, pe care o va transforma într-un aparthotel, după investiţii de circa 2 mil. euro.

Proiectul, spune fondatorul MAD Projects, va cuprinde între 35 şi 38 de camere şi va fi finalizat în aproximativ trei ani.

„Lucrăm la un aparthotel în zona Lascăr Catargiu în clădirea de patrimoniu Palatul Cerchez, care a fost o locuinţă monofamilială ce a aparţinut unui ministru al apărării în perioada Primului Război Mondial. Am cumpărat clădirea de la un grup israelian, iar pariul meu este să redobândim farmecul iniţial al acesteia. Vrem să readucem cât mai mult lumina şi strălucirea clădirii din perioada interbelică. Noul aparthotel va avea 35-38 de camere, va necesita o investiţie de 2 mil. euro şi va fi gata în aproximativ trei ani”, a spus  Mihail Arghiropol, fondator MAD Projects, la emisiunea online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO