ZF Live

ZF Live. Ilinca Păun, cofondatoare, Bravva Angels: Ne-am propus ca în trei ani să investim circa 10 mil. euro în 25-30 de companii

Autor: Alexandra Matei

15.07.2022, 16:30 296

♦ Vrem să ne alegem nişte probleme importante ale societăţii, pe care să le rezolvăm.

Bravva Angels, o comunitate de investitori formată atât din femei, cât şi bărbaţi, care pariază pe companii ce sunt fondate de femei antreprenor sau au în componenţa lor un antre­prenor femeie, îşi propune să inves­tească, în următorii trei ani, circa 10 mil. euro în aproximativ 25-30 de companii.

Focusul comunităţii de investitori este centrat pe businessuri care rezolvă probleme actuale ale societăţii de astăzi, dar şi din viitor, iar câteva direcţii ar fi către servicii medicale digitale, servicii educaţio­nale, elemente de green life şi sustenabilitate sau businessuri în economie circulară.

„Noi ne-am propus cam în trei ani să investim circa 10 mil. euro în 25-30 de companii. În această fază în care noi vrem să acţionăm, unde există un model de business, nişte clienţi, o tracţiune, un model de revenue, tichetele care se strâng pentru investiţii sunt de 100.000-300.000 de euro. Noi ne-am propus să adunăm start-up-uri pentru a investi până la 10 mil. euro. Acest obiectiv porneşte de la câţi bani vrei să investeşti, dar ţine şi de clienţii care vor să lucreze cu noi. Ne vom uita, în ansamblu, la 100 de companii. Vrem să ne alegem nişte verticale, nişte probleme importante ale societăţii de astăzi şi din viitor, pe care să le rezolvăm“, a spus Ilinca Păun, cofon­datoare a Bravva Angels, la emi­siunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO