ZF Live

ZF Live. Horea Popescu, managing partner CMS România: Piaţa de M&A din România a mers foarte bine în 2022 şi există încă destui bani pe piaţă. Domeniul energiei regenerabile este cel mai mare câştigător

Autor: Robert Manea, Alexandra Matei

14.10.2022, 18:00 162

În sectorul energiei regenerabile există un val de investitori nou-veniţi în România care vor să dezvolte proiecte solare şi eoliene de sute de megawaţi Pe lângă acest domeniu, un altul care rămâne în continuare foarte atractiv este IT-ul l Totodată, ca o urmare a pandemiei, domeniul sănătăţii rămâne pe radare.

În contextul în care inflaţia, criza energetică şi războiul de la graniţă sunt preocupările şi îngrijorările pe care le au toţi actorii din mediul de business în acest moment, piaţa de M&A, crede Horea Popescu, managing partner în cadrul CMS România, una dintre principalele case de avocatură locale, ar fi trebuit să fie printre primele afectate.

Însă, adaugă el, în 2022 piaţa de fuziuni şi achiziţii a mers bine în România, iar asta în contextul în care încă există destui bani pe piaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO