ZF Live

ZF Live. Eduard Oprea, Digital Twin: Am aplicat pentru granturile de capital de lucru, iar banii ne-au intrat la o lună de la deschiderea procedurii

Autor: Livia Gheorghe

130

♦ Digital Twin este o companie românească, oferă produse şi servicii pentru digitalizarea totală a proceselor de proiectare şi fabricaţie pentru clienţi.

Eduard Oprea, directorul general al Digital Twin, spune că au aplicat pentru granturile de capital de lucru, iar banii solicitaţi prin linia de finanţare au venit la aproape o lună de la deschiderea aplicaţiilor.

Linia de finanţare pentru granturile de capital de lucru au avut o valoare totală de 350 milioane de euro, iar o companie a putut aplica pentru suma maximă de 150.000 euro.

„Guvernul a emis două tipuri de certificate pentru companiile afectate, noi ne-am situat la certificatul albastru. Ne-a scăzut cifra de afaceri şi ne încadrăm în condiţiile impuse pentru acest grant. Banii au intrat în decembrie, cam la o lună de la deschiderea procedurii, îi vom folosi pentru dezvoltarea afa­cerii“, susţine Eduard Oprea, cofondator şi director general la Digital Twin, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO