ZF Live

ZF Live. Andreea Voinea, BCR: Competiţia pentru forţă de muncă este mult mai acerbă acum decât în anii anteriori. Suntem conştienţi că bankingul nu mai este la fel de atractiv ca acum 15 ani

ZF Live

Andreea Voinea, director de resurse umane în cadrul BCR, a doua bancă după active din sectorul ban­car din România, afirmă că şi angajatorii din sectorul bancar se confruntă cu o competiţie mai acerbă pentru resursa umană în această perioadă.

„Competiţia pentru forţă de muncă este cu siguranţă mult mai acerbă acum decât în anii anteriori. Suntem conş­tienţi că bankingul nu mai este la fel de atractiv ca acum 15 ani. Cred că sunt lu­ruri pe care ne con­cen­trăm, printre care crearea unui me­diu care să ofere foarte mul­te proiecte in­teresante. Cred că con­textul pan­demic a schimbat câteva lucruri esen­ţiale pe piaţa forţei de mun­că, sunt câteva tendinţe pe care le ve­dem, cu care ne confrun­tăm şi noi şi cu care cred că se confruntă toate indus­tri­ile. Vorbim în spe­cial de o ten­dinţă impor­tan­tă care a fost accelerată de pan­demie, zona asta de glo­ba­li­zare a forţei de muncă, jo­burile din zona de nişă sunt re­crutate mult la nivel global“, a declarat Andreea Voinea în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.