ZF Live

ZF Live. Alin Călinescu, manager, Analogue Festival din Mioveni: Acum suntem la a doua ediţie şi ne dorim ca în următorii cinci ani să fim unul dintre primele cinci festivaluri din ţară. Pentru ediţia din acest an bugetul este de 1 milion de euro

Autor: Alexandra Matei

19.07.2023, 17:40 163

Festivalul de la Mioveni are un buget de organizare pentru ediţia din acest an de aproximativ 1 mil. euro Preţul unui bilet cu acces general pentru cele trei zile de festival este 289 de lei Pe scena Analogue Festival vor urca B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, dar şi alte nume din muzica internaţională şi locală.

Anul acesta, în perioada 25-27 august, are loc cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică Analogue, care se va desfăşura pe platoul Făget din Mioveni. La prima ediţie, cea din 2022, spune Alin Călinescu, manager al Analogue Festival, au participat circa 30.000 de oameni.

În următorii cinci ani, managerul festivalului de la Mioveni îşi propune să plaseze acest eveniment în topul primelor cinci festivaluri de muzică din ţară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO