ZF Live

VIDEO ZF Live. Sorin Faur, HR Director BDO: Cinci trucuri simple pentru a câştiga încrederea partenerului de business. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 2 iulie

Autor: Octavian Calei

02.07.2013, 11:56 402

Sorin Faur, HR Director BDO, a prezentat la emisiunea de business ZF Live de marţi, 2 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro, câteva sfaturi pentru a câştiga încrederea partenerului de afaceri.

„Ai încredere în cineva atunci când îi poţi prezice comportamentul. Problema se pune cum creezi această certitudine în raport cu celălalt”, a spus Sorin Faur.

Comunicarea de informaţii personale care ţin de zona amiabilă este primul pas pentru a clădi încrederea în relaţia cu partenerul de afaceri.

Un al doilea truc recomandat de directorul de HR BDO este crearea unei predictibilităţi în relaţie cu propriul comportament prin împlinirea promisiunilor.

„Un alt mod de a câştiga încrederea este să te ţii de cuvânt, să fii sincer, să comunici informaţii autentice şi să te informezi despre partenerul de afaceri”, a mai spus Faur.

Vezi aici cursul Comunicarea în afaceri, susţinut de SORIN FAUR, HR Coordinator, BDO regiunea Balcani.

SORIN FAUR, HR Coordinator, BDO regiunea Balcani

Sorin Faur este HR Coordinator BDO pe regiunea Balcani şi trainer în cadrul platformei online ZFeLEARNING. Are o experienta de peste 12 ani in domeniul consultantei in resurse umane, conducând proiecte de inalta complexitate in urmatoarele arii de activitate: diagnoza si dezvoltare organizationala, proiectarea si optimizarea structurii organizationale, managementul schimbarii, managementul performantei, proiectarea politicilor de resurse umane, cultura organizationala.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO