ZF Live

VIDEO ZF Live. Din multinaţională la propria afacere: "Este o senzaţie incredibilă, pe care nu am trăit-o niciodată ca angajat". Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 4 octombrie, cu Adriana Sohodoleanu, biscuit.ro

Autor: Cătălina Butan,

04.10.2013, 15:16 1462

După 8 ani ani de muncă într-o multinaţională din domeniul imobiliarelor, unde se ocupa de marketing şi consultanţă, Adriana Sohodoleanu a ajuns “din întâmplare” să-şi deschidă în 2009, în Bucureşti, un magazin prin care vindea ciocolată şi alte delicatese aduse din Europa.

Fără nicio experienţă în comerţ, dar pasionată de gastronomie, Sohodoleanu a intrat în 2009 în antreprenoriat, iar de doi ani şi jumătate s-a orientat către online, punând bazele biscuit.ro, un magazin online cu “obiecte de răsfăţ”, cadouri şi dulciuri.

"Un prieten de-al meu avea un spaţiu în Bucureşti şi astfel am intrat în comerţ fără să am vreo experienţă. A fost o întâmplare, nu mi-am propus acest lucru", a spus Sohodoleanu, care a vrut să-şi ia iniţial un an liber.

Sohodoleanu spune că să fii antreprenor este o senzaţie incredibilă, dar trebuie să fii realist şi conectat tot timpul la propriul tău business.

“Este o senzaţie incredibilă pe care personal nu o pot compara cu satisfacţia care am avut-o ca angajat deşi mi-a plăcut la nebunie tot ce am facut acolo. E frumos să ştii că doar cu o echipă mică ai reuşit să aduci un zâmbet pe buzele celorlalţi”, a spus Sohodoleanu în emisiunea ZF Live de vineri, 4 octombrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO