ZF Live

VIDEO ZF Live. Marjă de profit de 25% pentru o clinică stomatologică de lux din Bucureşti. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 8 octombrie, cu Răzvan Popescu, DentalMed

Autor: Cătălina Butan

08.10.2013, 16:31 611

Clinica stomatologică de lux DentalMed a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2 milioane de euro şi o marjă de profit în jur de 25% iar pentru primele şase luni ale acestui an cifrele arată o creştere de 50% a business-ului, a spus la ZF Live, Răzvan Popescu, fondator şi proprietar DentalMed.

Fost fizician, Răzvan Popescu a intrat în antreprenoriat împreună cu fratele său, Dragoş, care este de profesie medic stomatolog, punând bazele clinicii stomatologice de lux, DentalMed.

În prezent DentalMed are 60 de angajaţi dintre care 30 sunt medici, iar restul sunt asistente şi personal auxiliar, de pază, curăţenie. Popescu spune că toţi medicii care colaborează cu DentalMed sunt plătiţi procentual, în funcţie de notorietatea, experienţa şi cifra lor de afaceri şi că o mare parte dintre aceştia sunt străini.

“Ne-am orientat către operaţii dificil de făcut şi pentru asta am cooptat în echipă medici din străinătate. Toţi medicii de la noi sunt plătiţi procentual în funcţie de cifra lor de afaceri. Ei sunt organizaţi în CMI, cabinet medical individual. În funcţie de experienţa, notorietatea medicului negociem un procent de salarizare”, a mai spus Popescu la ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO