ZF Live

VIDEO ZF Live. A început o afacere în apartamentul său. Acum vinde americanilor platforme de site-uri web de 600.000 de euro. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 10 martie, cu Horea Radu, Extend Studio

10.03.2014, 14:43 779

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 10 martie, cu Horea Radu, un antreprenor în IT care a pus bazele afacerii Extend Studio.

Horea Radu a pus bazele în 2005 în apartamentul său afacerii extendstudio.com prin care vinde produse software în întreaga lume. Antreprenorul a reuşit să-şi crească afacerea de la mai puţin de 100.000 de euro în 2007, la 600.000 de dolari în 2013, iar pentru acest an estimează o cifră de afaceri de un milion de euro.

De mai bine de opt ani, Horea lucrează la produse pentru dezvoltarea web vizuală, care îi ajută pe designeri şi pe dezvoltatorii web să facă site-uri fără să scrie cod-uri. Publicul ţinţă al Extend Studio este format în proporţie de 60% de americani, iar apoi germani şi englezi. 

Majoritatea produselor sunt extensii pentru Adobe Dreamweaver, unul dintre cele mai folosite software-uri pentru web design şi development, care, adăugându-se softului, îl îmbunătăţesc. Tarifele pentru aceste produse variazâ în funcţie de capabilităţi: de la cele simple, care costă aproximativ 30 de dolari/licenţa, până la cele mai complexe, care ajung la circa 500 de dolari/licenţa.

Citiţi mai multe despre generaţia milionarilor în IT în Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO