ZF Live

VIDEO ZF Live.„Dacă infrastructura se va schimba în România, situaţia economică va fi o cu totul alta”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 11 martie, cu Cristophe de Korver, director general Gefco

11.03.2014, 13:40 310

Situaţia economică ar fi total schimbată dacă infrastructura ar fi dezvoltată, este de părere Cristophe de Korver, director general Gefco, prezent marţi, 11 martie, în studioul ZF Live.

El a mai spus că mulţi dintre marii producători de componente auto se poziţionează în partea de vest a României pentru că accesul la infrastructura ţărilor din Occident le facilitează livrările. Partea de sud şi de est rămân dezavantajate datorită inexistenţei autostrăzilor.

„Acum este catastrofă infrastructura către partea estică. Din partea de sud nu e posibil să se facă o livrare corectă în vest”, a spus invitatul emisiunii ZF Live.

Gefco este una dintre companiile de transport şi logistică care lucrează pentru Dacia, având un volum de 100.000 de maşini livrate de la Mioveni în diverse părţi ale lumii pe cale rutieră, ferată sau navală. Anul trecut, compania cu sediul central Paris a obţinut o cifră de afaceri de 47 de milioane de euro în România, în creştere cu peste 10 procente faţă de 2012.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO