ZF Live

VIDEO ZF Live. Cum să "te vinzi" mai bine la un interviu de angajare. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 18 iunie, cu Mihaela Damian, Saga HR Advisory

18.06.2014, 15:37 376

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 18 iunie, cu Mihaela Damian, managing partner al firmei de consultanţă în resurse umane Saga HR Advisory. 

Exprimarea disponibilităţii de către un candidat la un job reprezintă o vulnerabilitate pentru acesta, consideră Mihaela Damian, managing partner al firmei de consultanţă în resurse umane Saga HR Advisory.

Managerul este de părere că orice candidat trebuie să-şi identifice competenţele “forte”, pasiunile, şi să aplice doar la companiile care promovează valori comune cu ale sale. La un interviu de angajare candidatul trebuie să fie coerent şi veridic în răspunsurile sale. “Este foarte important cum te prezinţi la interviu, modul în care intri într-o sală, poziţia corpului, expresia facială. Nu sunt criterii finale, dar sunt foarte importante”, a mai spus Damian. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO