ZF Live

VIDEO ZF Live. Cornel Stănescu, prim-vicepreşedinte al Marfin Bank România: Putem funcţiona autonom, chiar dacă acţionarul majoritar nu găseşte un cumpărător. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 2 iulie

Autor: Octavian Calei

02.07.2013, 11:46 758

„În acest moment, Marfin Bank România poate să stea pe picioarele ei”, a spus Cornel Stănescu, primvicepreşedinte al Marfin Bank România la emisiunea de business ZF Live de marţi, 2 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Sprijin din afară nu avem de ce să primim, activitatea se desfăşoară în mod normal. Eu cred că va reuşi să supravieţuiască şi de una singură din punct de vedere operaţional”, a declarat Stănescu.

Marfin Bank România are un capital de 90 de milioane de euro, obţinut în urma majorării din partea acţionarului majoritar.

„Dacă aş avea posibilitatea, aş prelua Marfin Bank România”, a spus primvicepreşedintele băncii.

Situată pe locul 22 în clasamentul activelor bancare altcătuit de ZF pe baza datelor BNR, Marfin Bank România este printre puţinele instituţii de credit care au obţinut profit anul trecut, în timp ce principalii jucători din sistemul bancar au raportat pierdere.

 

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO