ZF Live

VIDEO ZF LIVE. La ce campanie mai lucrează cel mai creativ om din industria românească de publicitate? Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 20 noiembrie, cu Adrian Boţan, Creative Partner, McCann Bucharest

Autor: Octavian Calei

20.11.2013, 13:47 518

„Am pregătit oameni pe care piaţa nu a fost pregătită să-i absoarbă din cauza crizei şi au decis să emigreze. Într-un fel e bine pentru că ne reprezintă pe pieţe importante”, a spus în cadrul emisiunii ZF Live de miercuri, 20 noiembrie, Adrian Boţan, director executiv de creaţie de la McCann Bucureşti, agenţia care l-a făcut celebru pe „ciobanul Ghiţă”.

„În Rusia sunt foarte mulţi români care lucrează în publicitate, marketing sau business”, a spus Boţan la ZF Live.

Adrian Boţan răspunde de operaţiunile companiei pe pieţe importante din Rusia, Polonia, Cehia, Ungaria şi Turcia. În Europa Centrală şi de Est există 7 agenţii McCann plus alte 20 mai mici. Echipa din România are 60 de angajaţi.

McCann a realizat pentru Coca-Cola campanii globale din România. Boţan a precizat că cel mai recent proiect a fost legat de promovarea unor ape din portofoliul Coca-Cola şi a fost realizat cu o echipă mixtă care includea un client polonez, un planner american şi angajaţi români din agenţie.

Ultima campanie de succes a McCann a fost cea realizată pentru Vodafone,  „Ghiţă ciobanul”. Proiectul a fost coordonat de către Cătălin Dobre, director de creaţie McCann.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO