ZF Live

VIDEO. Şeful apelor minerale Borsec: Sunt inspectori care vin la noi şi nu ştiu care e diferenţa între apa de masă şi apa minerală naturală

Autor: Cătălina Butan

04.10.2013, 17:02 2040

Radu Lăzăroiu, director general al Romaqua Grup, cel mai mare producător local de apă minerală care deţine marca Borsec, a spus la ZF Live că o mare parte din inspectorii care vin în control la compania pe care o administrează sunt nepregătiţi şi nu cunosc lucruri elementare din domeniul în care activează.

“Din păcate în România, cel puţin din ceea ce văd eu, o bună parte din reprezentanţii autorităţilor care vin în control la noi, nu ştiu să facă diferenţa între apa de masă şi apa minerală naturală ceea ce e elementar. Prefer să fie mai puţini inspectori şi mai bine pregătiţi. Autoritatea de control este o instituţie de la care poţi să înveţi, dacă învaţă şi ea de la tine” a spus Lăzăroiu în emisiunea ZF Live de vineri, 4 octombrie.

Lăzăroiu este de părere că presa specializată este cea care ar trebui să semnaleze aceste lacune ale autorităţilor.

Deţinută de oamenii de afaceri Octavian Creţu şi Nicolae Palfi, Romaqua este cel mai mare producător de ape minerale de pe piaţa locală, producând anual în jur de 300 de milioane de litri de apă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO