ZF Live

Fondatorii LST: Avem nevoie de 700.000 euro ca să lansăm aplicaţia de sunet spaţial pentru orice device mobil

Autor: Roxana Rosu

04.05.2015, 00:00 983

Aplicaţia de sunet dezvoltată de Lion Sound Technology (LST) are aplicabilitate atât la nivelul utilizatorului final, orice posesor de smartphone, tabletă sau alt device, cât şi la broadcasteri, producători de film, publicitate, muzică sau gaming, start-up-ul având nevoie de circa 700.000 de euro în următoarele 5-6 luni pentru a finaliza dezvoltarea softului şi integrarea tehnologiei în hardware.

„În 3-5 luni ar trebui să terminăm aplicaţia pentru utilizatorul final, prin care orice posesor de telefon descarcă LST şi poate asculta muzica în varianta 3D, pe căşti obişnuite. Vrem să o lansăm în septembrie“, a spus la ZF Live Matei Stănculescu de la Lion Sound Technology.

Fondatorii companiei sunt dispuşi să cedeze 10% din acţiuni pentru obţinerea finanţării necesare.

Echipa Lion Sound Technology, formată din Zoltan Papp, Matei Stănculescu, Viorel Pascale, George Toader şi Andrei Constantinescu, a câştigat sesiunea de pitching din cadrul ZF Mobilio ‘15. Aplicaţia dezvoltată de ei oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzică, de a se uita la un film sau de a juca un joc, având la dispoziţie aceeaşi calitate a sunetului la căştile audio la fel ca aceea redată de sistemele de tip „surrounding“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO