ZF Live

Două dintre cele 24 de echipe de la Innovation Labs au găsit deja parteneri pentru dezvoltare

Autor: Roxana Rosu

02.06.2015, 00:06 647

Innovation Labs, o iniţiativă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, este cel mai mare preaccelerator de afaceri din România, în care aproape 30 de echipe de tineri dezvoltă produse informatice şi prezintă aceste prototipuri unor potenţiali investitori.

„Este un proiect derulat pe trei luni, un proces de selecţie a echipelor. O idee, fără execuţie, nu are valoare. După trei luni am adus echipele în faţa unui juriu. Deja, două din cele 24 de echipe au semnat parteneriate pentru dezvoltarea produselor“, a spus la ZF Live Răzvan Rughiniş, profesor la Automatică şi unul dintre mentori.

Cinci aplicaţii dezvoltate la Innovation Labs şi prezentate la ZF Live:

 

Veiled, Adela Istrate

Veiled, aplicaţia dezvoltată de Adela Istrate şi echipa ei, propune un nou concept de marketing, adaptat noii generaţii, în care utilizatorul primeşte notificări pe mobil despre oferte şi produse amplasate în realitatea virtuală, pe care, ca într-un joc, le poate colecta şi valorifica.

„Primeşti notificări pe telefon, care spun «uită-te în jurul tău, e o oportunitate». Scoţi telefonul şi vezi un obiect virtual, îl colectezi, îţi intră într-un portofel de vouchere, pe care le poţi achiziţiona de la parteneri“, a spus Adela Istrate la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO