ZF Deschiderea de astăzi

ZF Deschiderea de astăzi. Eugen Voicu, Meta Estate Trust: Pregătim o emisiune de bonduri şi o majorare de capital social în 2023. Pentru anul viitor, compania are în plan să distribuie dividende în numerar sau acţiuni gratuite

14.12.2022, 00:06 Autor: Eduard Ivanovici

Holdingul Meta Estate Trust (simbol bursier MET), prezent în industria de real estate, plănuieşte să îşi continue anul următor strategia bazată pe emisiuni de obligaţiuni şi majorări de capital social, spune Eugen Voicu, membru fondator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

„Pregătim o emisiune de obli­gaţiuni în prima parte a anului urmă­tor şi o majorare de capital social. Probabil că emisiunea va fi la final de T1 sau început de T2. Momentan ne gândim dacă majorarea va fi în S1 sau S2, depinde mult de contextul de piaţă “, explică Eugen Voicu, invitatul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi din 13 decembrie.

Meta Estate Trust s-a listat vara aceasta pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, ajungând în prezent la o valoare de piaţă de 77,1 milioane de lei, după o scădere de 7,7% a acţiunilor în ultima lună.

 


BVB Arena este programul Bursei de Valori București creat pentru a descoperi și promova companiile antreprenoriale românești de succes. Proiectul dedicat antreprenorilor români, a fost lansat în 2017 și în cele 6 ediții a strâns peste 1.200 de companii nominalizate în program și 20 de companii semifinaliste și finaliste care au folosit instrumentele puse la dispoziție de BVB. Valoarea totală a celor 37 de runde de finanțare de acțiuni și emisiuni de obligațiuni la BVB derulate de cele 20 de companii a depășit suma de 236 milioane de euro.

Companiile finaliste din Program au oportunitatea de a interacționa cu alte companii românești de succes și de a beneficia de programul de mentorat care le oferă informații utile despre elaborarea strategiei de business și accesul la capitalul necesar pentru a-și duce compania la nivelul următor. În final, ele vor face parte din BVB Arena și vor primi recunoașterea pe care o merită.

Înscrie-ți compania pe www.bvbarena.ro sau recomandă-ne o afacere locală în care ai încredere. BVB Arena. Antrenăm capitalul românesc.
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea
BVB Banca Transilvania Evergent