ZF Deschiderea de astăzi. Eugen Voicu, Meta Estate Trust: Pregătim o emisiune de bonduri şi o majorare de capital social în 2023. Pentru anul viitor, compania are în plan să distribuie dividende în numerar sau acţiuni gratuite

Autor: Eduard Ivanovici 14.12.2022

Holdingul Meta Estate Trust (simbol bursier MET), prezent în industria de real estate, plănuieşte să îşi continue anul următor strategia bazată pe emisiuni de obligaţiuni şi majorări de capital social, spune Eugen Voicu, membru fondator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

„Pregătim o emisiune de obli­gaţiuni în prima parte a anului urmă­tor şi o majorare de capital social. Probabil că emisiunea va fi la final de T1 sau început de T2. Momentan ne gândim dacă majorarea va fi în S1 sau S2, depinde mult de contextul de piaţă “, explică Eugen Voicu, invitatul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi din 13 decembrie.

Meta Estate Trust s-a listat vara aceasta pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, ajungând în prezent la o valoare de piaţă de 77,1 milioane de lei, după o scădere de 7,7% a acţiunilor în ultima lună.